Als vrouw

De hele dag bezig om mooie meiden na te doen, maar het lukt me niet hoor.
Wat is het verschrikkelijk moeilijk om je als vrouw mooi te maken (vooral als het je niet interesseert).
Ik loop momenteel maar in een gemakkelijk, niet fraai passende (nogal oude-vale) broek, en een trui van Vroems.

Ik heb geprobeerd een paar van mijn poppen aan te kleden, maar ik hou er maar mee op, het lijkt nergens naar! De bh vullen is meer werk dan ik dacht. Die met de roze kousen moet ook nog wat vulling op de borsthoogte hebben. En kousen maken gaat wel snel maar ik kan niet overal bij dus niet de juiste kleur. Schoenen heb ik niet voor ze en met make-up kan ik niet uit de voeten, daar snap ik net zo weinig van als van ondergoed.

mannenvrouwen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

10 reacties op Als vrouw

 1. knutselsmurf zegt:

  Gelukkig hebben ze geen haar op hun benen.
  Weet jij trouwens hoe snel dat weer aangroeit ? Er zijn vorige week een aantal rechthoekige vakjes in geschoren en die plek is nu nog net zo glad als een week geleden.

 2. Appelvrouw zegt:

  Knutselsmurf,
  Ik heb net eergisteren mijn benen onthaard, omdat ik er toen achter kwam dat ik nogal harige poten had bij de specialist (ik heb net zoveel haar op mijn benen als de meeste mannen- wielrenners uitgezonderd).
  Hangt maar af van hoe lang het duurt voor het weer aangegroeid is. Hoe heb je het onthaard, met een scheermes zou je nu ook weer behoorlijke stoppels moeten hebben. Uitrukken duurt het langer voor het er weer aankomt en dan krijg je geen stoppels maar lieve zachte haartjes. Die komen bij mij na een week zo her en der op, en als ik het netjes sierlijk wil houden moet ik het eens in de 3 weken doen, niet alles komt tegelijkertijd weer op na het uitrukken, dat is een voordeel. (uitrukken doe ik met een epilady).
  Misschien heb je trage haargroei.

 3. beaunino zegt:

  Wat zien ze er weer hipperdepip uit. Leuk!

 4. EJW zegt:

  Die linker pop lijkt een beetje op een verklede meneer. Ik kan het mis hebben maar je weet het maar nooit tegenwoordig

 5. Appelvrouw zegt:

  @ Beaunino,
  Mooi he.

  @ EJW,
  DAt heb je mis, het is een vrouw maar zit in een verkeerd lichaam

 6. Pingback: Als vrouw, deel 2 | Appelvrouw

 7. Lehti Paul zegt:

  Die linker pop. Hmmm, als die eens bij mij de afwas deed, zou ik al heet worden van het idee of ie er al dan niet wat onder aan heeft. En die meneer in het midden moet je niet zo kietelen met die knopspelden, straks gaat ze nog onderuit. 😉

 8. Appelvrouw zegt:

  Lehti Paul, die linker wil ik ook mee spelen maar ik word nooit meer heet, maar kan wel een machtswellust ervaren in mijn hoofd 🙂 Alleen heb ik onderdanige mannen afgeschaft.

 9. Lehti Paul zegt:

  ‘Onderdanige mannen afgeschaft’. Ok, ieder zijn ding, maar is het dragen van al dan geen ondergoed en/ of mijn fantasie hierover een teken van zijn onderdanigheid? Of zit het ‘m meer in zijn taak ‘de afwas’. Foei appelvrouw, dat zal toch niet waar zijn? Wellicht kleeft er aan mijn opmerking dat ik, als toeschouwer, degene ben die hem van alles opdraagt, maar is hij geen ‘teaser’ misschien?
  Hij wast af, en jij mag slechts hopen op een glimp. Je mag fantaseren maar niks zeggen en zeker -nog- niks aanraken. Hij heeft de touwtjes in handen. Sterker nog, je kunt tussen dat spleetje naast zijn mooie middel -waar jij, ongeschreven regel, natuurlijk pas aan mag zitten als hij een teken geeft- , tussen dat gaatje door zie ze, of denk je te zien, dat hij een paar zachte maar stevige touwtjes in een lauw sopje biotex doet. Hij babbelt nonchalant over het werk, maar jij zit met bonzend hart, en wellicht zelfs een beetje heet van wat gaat komen, naar zijn rustige, resolute handbewegingen te kijken. Dan loopt hij vlak langs je, je kunt hem ruiken, en dan buigt hij voorover om de touwtjes zorgvuldig te drogen te hangen op de radiator. Dan gaat hij voor jouw stoel staan. Hij maakt van de wielen onder die stoel handig gebruik door je heel rustig om te draaien. Hij kijkt naar jou, dat voel. En net op het moment dat de stilte je teveel wordt, legt hij zijn handen, die nog warm zijn van de was, als een sjaal in jouw blote nek….
  Wie is hier nou de ‘sub’? 😉

 10. Appelvrouw zegt:

  LehtiPaul, ik zit met rode wangen na te sidderen. Wist wel dat je mondig bent maar zo erg…
  Geen man heeft mij nog sub gekregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s