Ongesteld wijf!

Nu ben ik na het ziekenhuisbezoek van vorige maand nog geen stap verder.
Geen slijmbeursontsteking zoals de specialist vermoedde.
Vandaag weer naar haar toe.
Ze was kribbig, waarschijnlijk ongesteld want ze deed me tijdens de experimenten behoorlijk pijn, en bleef dan op die pijnplek draaien, wat nu juist niet kan!
Ze leek echt heel erg op mijn zus, die houdt ook van anderen pijn te doen om zichzelf beter te voelen (of wat voor reden dan ook). Door het venijn in haar geest vertrouwde ik haar niet, en kon me niet zo goed ontspannen.
Ze vond dat ik naar de pijnpolie moet, daar kan ik leren omgaan met de pijn.
Wow, fijn hoor. Maar dan ben ik nog niet van de pijn af.
Zo heb ik me altijd af laten schepen door artsen.

Na dit ongestelde wijf wam haar supervisor, die deed dezelfde experimenten. Maar hem vertrouwde ik direct, hij had een heerlijke hand, zo’n stevige die rust uitstraalt. En de experimenten waren een stuk minder pijnlijk, alleen die draai bleef een probleem.
Gelukkig dacht hij er iets anders over dan zij. Er wordt een mri scan gemaakt.
Dat kan nog wel 3-4 weken duren.
Gelukkig heb ik nu wat rolstoelduwers, maar als ik van tevoren had geweten dat dit zo lang zou duren had ik
deze cabrio gekocht.
Aixam secma bug fun tech minicar
Wel met een aanhanger voor mijn bagage.

Aixam secma bug fun tech minicar
autobedrijf Kiewiet Drachten

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Leven met lichamelijke beperking en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

14 reacties op Ongesteld wijf!

 1. knutselsmurf zegt:

  Ik denk dat ik een bofkont ben. Als ik de voordeur van het ziekenhuis door ben, staat er vaak al iemand voor me die me wil helpen. Ik bedank altijd, ik kan zelf wel lopen, maar het valt me wel op. Ik heb weleens een onaardige dokter meegemaakt, maar de meeste zijn reuze aardig, of het nu mannen of vrouwen zijn. Waarschijnlijk ben jij juist een pechvogel. Of mensen zijn aardiger voor iemand die ze leuk vinden, zelfs als ze worden betaald om aardig te zijn.

 2. Appelvrouw zegt:

  Knutselsmurf,
  Soms mag je ook wel een bofkont zijn. Het is je gegund.
  Ik zou best willen weten wat mijn aandeel is dat het zo is dat ze soms zo onaangenaam tegen me doen. De vorige keer was de arts heel vriendelijk. Misschien moet ik er meer aan doe leuk te doen/ of er leuk uit te zien.

 3. Blewbird zegt:

  Vertrouwen is zo belangrijk. Als het er niet is, ga je gemakkelijk in verzet. Auto’s die groter zijn dan deze, mogen van mij héél hoog in de Wegenbelasting.

 4. Appelvrouw zegt:

  @ Blewbird,
  Als iemand nogal pinnig aan je lijf zit ga je vanzelf verkrampen, en vooral die herkenning van mijn zus maakte dat ik gewoon niet kon doen wat ze vroeg.

  Wat auto’s betreft: daar denk ik net zo over als ik mijn buren zie die werkelijk een keer of 5 per dag in de auto springen, en 5 minuten later weer terug zijn. Misschien dat ze bang zijn dat de auto koud wordt. Maar hier wordt hij niet veel gebruikt, ManB houdt niet van rijden, het is dat ik op dit moment geen kant op kan en het ziekenhuis te ver weg is om te lopen. Het is dus maar wie die auto rijdt of de wegenbelasting omhoog moet 🙂

 5. reinejragolo zegt:

  Een cabrio is kou lijen.
  Dat lijkt me nou precies verkeerd voor jou.

 6. knutselsmurf zegt:

  Misschien ligt het ook aan de streek. Mijn ervaring met noorderlingen is zelden positief geweest. Mishandeling door een Friezin, opsluiting door politie uit Drenthe. De enige daar die aardig was had een Engels accent. De neuroloog waar ik niet mee overweg kon had een Gronings accent. In Amsterdam en Goes zijn artsen en verpleegkundigen lief en telefonistes geduldig.

 7. Appelvrouw zegt:

  @ Reine,
  Met een goede ademhaling is kou goed te verdragen, volgens Wim Hof, maar zo koud hoeft het voor mij ook weer niet. Je hebt gelijk, die cabrio is te koud, maar ik heb wel tentdoek, dat kan ik er zo overheen trekken.

  @ Knutselsmurf,
  Och arme, wij Noorderlingen! Vroems werd ook het mes op de keel gezet door een specialist: alles weg laten snijden of niets, want wij willen niet beperkt worden in ons werk. Zo zei ze het letterlijk. Hij wilde die operatie niet waarbij ze hem half leeghaalden. Maar ja, dat moest dus toch gebeuren.
  Misschien is het een idee dat ik naar een ziekenhuis in Amsterdam ga.
  Overigens wil ik best geloven dat het aan mij ligt, maar wist ik het maar, vertelden ze maar wat er dan is. k weet het zelf niet, denk dat ik normaal reageer, niet opstandig of labiel. Maar ik kan mezelf niet objectief beoordelen. Vroems zei tegen anderen dat ik wel een beetje een rare was. Maar in welk opzicht weet ik dus niet. Al vermoed ik dat het op sociaal vlak is, maar hoe (en vooral wát) het dan anders zou moeten weet k ook niet.
  Het nadeel is dat deze revalidatiearts me nogal onzeker heeft gemaakt.

 8. EJW zegt:

  Goede begeleiding is belangrijk weet ik ook uit ervaring. Je laatste zin spreekt boekdelen. Zelf heb ik het goed getroffen destijds. Vriendelijk personeel en ze namen de tijd voor me. Dat scheelt de helft

 9. hopen maar dat de mri wat meer duidelijkheid verschaft. Tot die tijd veel plezier met je prachtige bolide 🙂

 10. Appelvrouw zegt:

  @ EJW,
  Fijn dat jij wel een goede ervaring hebt.
  Ik heb een incest verleden, stempeltje, noem ik dat. En bij mijn vorige huisarts stond dat bovenaan (kon meekijken op haar beeldscherm). Waar ik ook kom met welke klacht dan ook, lijkt het of dat als oorzaak van alles wordt gezien, merendeel van de specialisten waar ik ooit geweest ben willen me in psychotherapie maar die therapeuten zijn doetjes. Misschien zijn ze tegenwoordig wat harder want therapie-inzichten veranderen.
  Je krijgt levenslang met zo’n verleden, zelfs als je in therapie gaat (ik heb nooit een therapie afgerond want het was tijdverspilling), het verwerkt, je komt er nooit onderuit. De dader is er sneller klaar mee.

  @ Henk,
  Ik hoop ook dat het iets laat zien waar ik iets aan kan (laten) doen. Maar ik heb er een hard hoofd in. Tante loopt al jaren met erge heupklachten te strompelen, en mijn broer had ook al jong heupklachten en daar was ook niets gevonden.
  Maar na die scan kan ik weer een stapje verder denken.

 11. Lehti Paul zegt:

  Vertrouw eens een vrouw! 🙂
  Misschien dat een lekkere massage door een sisterloookalike je oude pijn kan verzachten en die van nu draaglijker kan maken. Ik was vandaag ook bij de dokter. Aan het klussen. Hij was niet ongesteld denk ik. Wel depressief.

 12. Appelvrouw zegt:

  Lehti Paul,
  Ik vertrouw vrouwen wel, maar niet als ze aan mijn lijf komen en me met opzet pijn doen en steeds de pijnplek opzoeken en er dan overheen willen.
  Ehbah joh, een massage van een sisterlookalike om oude pijn te verzachten. Zelfs van een brother moet ik er even niet aan denken, gedoe aan mijn lijf. Dat is raar, want ik vond massage altijd heerlijk. Het lijkt wel of ik steeds minder lichamelijk ingesteld raak, hoe minder ongesteld…

  Dat is ook niks, een depressieve dokter. Werd hij door jouw positieve invloed niet meteen beter?
  Zonnenergie doet zulke mensen wel eens goed, en jij bent toch een zonnetje.

 13. Lehti Paul zegt:

  *bloost* 🙂

 14. Appelvrouw zegt:

  Lehti Paul, ha, maar ik bedoel zoals de zon die onverwacht weer achter een wolk verdwijnt en net zo onverwacht weer tevoorschijn komt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s