Gratis incest (hersenschade)

Gratis incest.
Deze zoekterm op mijn blog maakt me echt heel boos, maar ook verdrietig.
Incest is altijd gratis, je neemt wat je hebben wilt zonder je om de ander te bekommeren.
Wat had de zoeker willen vinden toen hij gratis incest intikte?
Niet eens bereid er wat voor te geven, alleen maar nemen, en willen zien hoe een kind misbruikt wordt,
nemen: eigen behoefte eerst.

Je kunt geen actualiteiten programma bekijken, geen krant openslaan of op een site klikken of sexueelmisbruik komt voorbij.
Het heerst, het is een vuil virus, dacht ik onlangs.
Maar dat er iemand zoekt naar “gratis incest” maakt me nu steeds razender.
Welke egoïst, of noem je zo iemand een narcist, wil (gratis) incest!

Hopelijk heeft de zoeker mijn verhaal over gratis incest ook gelezen en heeft het hem geen lustige gevoelens gegeven, maar dat zal wel niet, zulke schepsels willen niets weten van wat ze aanrichten, ze filteren alleen de lust eruit.

Toch is het niet te stoppen, en alle vuiligheid van jaren en jaren geleden,
toen we nog niet mochten spreken omdat we zelf vies waren,
omdat niemand ons geloofde, want het was onze eigen schuld, en velen hadden niemand om tegen te praten, dat alles komt nu naar boven.
Nu mogen ze praten.
Nu zijn we allemaal ons hele leven slachtoffer en hebben niet normaal kunnen functioneren (zelf vind ik dat trouwens wel een beetje ver gaan maar ik kan alleen vanuit mezelf praten, ik heb vooral op sociaal vlak gebreken, omdat incest volgens mij op alle vlakken mishandeling is, het is niet alleen die 5 minuten in de schuur, alle andere uren ben je onderhevig aan geweld, agressie, angst, isolatie en onderdrukking).
Sommigen hebben hun hele leven last, zelfs na slechts eenmaal, of zelfs maar een dreiging of handtastelijkheid.
Zouden de daders (in spe) dat niet willen horen?
Zijn incestplegers, en kindermisbruikers, dan zo gefixeerd op hun eigen behoeften, net zoals andere criminelen?
Mijn vader was boos dat ik hem voor die kleinigheid voor de rechter daagde en hij werd veroordeeld.
Als het mogelijk was, had ik hem liever ook voor alle andere lichamelijke en geestelijke mishandelingen veroordeeld gezien! Maar dat doet de rechter niet.
Hij heeft er niets van begrepen hoorde ik later, toen mijn zus haar eigen dochter aan hem gaf.

Is het incest en kindermisbruik onuitroeibaar? Ligt de oorzaak bij een gen, of in de hersenen, zoals bij hetero en homosexualiteit?
Zullen we het moeten accepteren zodat het misschien geen probleem meer is? Toestaan en zeggen dat God ook deze misbaksels heeft geschapen en dat we mededogen moeten hebben.
Zij kunnen er ook niets aan doen dat ze zo zijn.

Het is niet makkelijk dit soort schepsels in het openbaar misbaksels te noemen (ik ben geen voorstander van openbaar schelden).
Zo werd er tenslotte ook over homosexualiteit gedacht en gesproken. Helaas in sommige culturen, religies en bij sommige fout ontwikkelde Nederlanders nog steeds.
Maar in homosexualiteit zijn de verhoudingen gelijk, zij vallen niemand lastig, maken niet kapot.

Stel je voor dat ze ooit ontdekken (zoals bij pedofilie) en toegeven dat de behoefte aan gratis incest ook in de hersenen bepaald is…
Of wie weet zelfs na zelf te zijn misbruikt hersenschade te hebben opgelopen. Wie kan dan nog zo iemand als dader zien, als hij zelf ook als kind slachtoffer was?
(Ik vloek niet, maar ik zie zo iemand wél als dader! Hij (zij) kan weten wat hij de ander aandoet)

sexueelmisbr

Voor wie nog meer wil lezen over de hersenbeschadiging die kinderen oplopen door mishandeling en verwaarlozing hieronder nog wat links.
Mij werd het een en ander duidelijk. Ik ben van baby afaan van hot naar her gesjouwd, ongewenst, niet gewilde ballast, want alle ooms en tantes zaten in de jonge kinderen.
Mijn ouders haalden me niet meer op, die dachten zeker dat er wel een barmhartige tante was die me opnam. Maar hij streek wel zelf de kinderbijslag op en gaf nooit een cent aan iemand waar hij me gebracht had.
En dan weer werd ik door familie terug gebracht naar mijn ouders, omdat niemand me wilde/kon houden. Tot mijn 3e jaar heeft dat geduurd in periodes. Dit herinner ik me niet, alleen van horen zeggen van ooms en tantes. Ook de manier waarop ik moest leren lopen (schop onder je achterste en dan belandde je aan de andere kant van de tuin. En daar kwam hij dan weer om je terug te schoppen als je niet liep. Mijn vader had geen geduld, zelfs niet voor een snel kind als ik).
Ik dacht altijd dat wat je je niet herinnert geen schade heeft aangericht. Maar het blijkt anders te zijn.

http://nieuws.leidenuniv.nl/nieuws-agenda/emotionele-kindermishandeling-lijkt-hersenontwikkeling-te-beinvloeden.html

http://www.empty-memories.nl/effectenmishandeling.pdf

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

15 reacties op Gratis incest (hersenschade)

 1. smijling zegt:

  Het blijft je hele leven bij je het gaat niet weg je word niet schoon en vertel het niet aan de (man) een volgende gaat weer misbruik maken ze geloven je niet je wilde het toch zelf . je word afgepakt uithuis geplaats en geestelijk misbruikt in de tehuizen.je liegt je bent een hoer uitschot
  nee je bent niet zielig mannen zijn vaak vrezelijk maar ook de verzorgsters in kinder te huizen kunnen er wat van.

 2. EJW zegt:

  Ik begrijp niets van mensen die kinderen mishandelen en/of misbruiken. Wat je vaak hoort is dat ze zelf misbruikt zijn maar dan denk ik: dan wil/doe je het juist niet. Het leed dat deze kinderen wordt aangedaan is groot en dat dragen ze een leven lang met zich mee

 3. Het christendom gaat niet voor niets uit van de slechtheid van de mens en heeft daar een flinke draai aan willen geven door seksualiteit onfatsoenlijk, ongenietbaar en onbespreekbaar te maken. Hadden ze het heilig gemaakt en actief beschermd, zodat het altijd volgens de regels moet gebeuren, dan zaten we niet met die gewelddaden, die in het geniep gepleegd werden en worden, opgescheept, Dat geniep zit ook in de structuur van het gesloten gezin als hoeksteen van de samenleving. Wat een koninkrijkje van met name de vader mogelijk maakte. Waardoor het een broedplaats voor huiselijk geweld is geworden.

 4. reinejragolo zegt:

  De tekst is duidelijk. De foto maakt het niet duidelijker. Het is immers kinderspeelgoed.

 5. Finkelkoort zegt:

  Ik moet eerlijk zijn al is dat heel moeilijk: Het slijt, althans bij mij. Niet bij iedereen natuurlijk. Wetenschappelijk onderzoek zegt dat het niet altijd opgaat, maar voorde meeste wel. Niet alleen ik maar ook directe familieleden zijn het er over eens dat als je niet aldoor herhaald wat je overkomen is, het meer zal slijten. Begrijp mij goed, ik ken de materie maar ik ga niet achter wetenschappelijke onderzoekingen aanlopen als ik mijn ervaringen deel met andere slachtoffers. Empirisch kun je het ook noemen.

  Klop het niet steeds op. Alsjeblief niet meer doen. De herhaling maakt het alleen erger.

  Ik ken een specialist hierin.

 6. Appelvrouw zegt:

  @ Smijling,
  Zo heeft ieder zijn ervaring.
  Ik heb er zelf voor gekozen nooit meer naar mijn ouders te gaan, en ben door de kinderbescherming ook in een tehuis geplaatst. En daarna nog in 2 andere. Daar heb ik voor het eerst van mijn leven een prachtige tijd gehad waar ik nog altijd met genegen aan terug denk. In die 3 tehuizen was geen misbruik (voor zover mij bekend, je weet immers maar nooit). Of het in tehuizen nu ook nog zo erg is als vroeger zou ik niet weten.

  Ik denk dat het ook niet goed is als mensen je behandelen als zielig, daar word je niet sterker van.
  Maar erkenning is wel van belang.

  @ EJW,
  Je karakter bepaalt veel over hoe je er mee omgaat, en wat je daarna meemaakt, wie je steunt, aan wie je je op kunt trekken. Je draagt het mee, maar ik zie het als een rugzak, je kunt hem ook afdoen, en op je reis af en toe meenemen, maar dan weer in de kast zetten. Voor je zover bent zijn er heel wat jaren verstreken.
  En ik wil ook wel geloven dat niet iedereen ooit zover komt.

  @ Artafterallart,
  Of het christendom er de “schuld”van is zou ik niet weten. In de tijd van de oude Grieken ging het er ook ruig aan toe. Leden ze toen, dan werd daar niet over gesproken.

  @ Reine,
  Juist gezien: speelgoed.

  @ Finkelkoord,
  Ik ken (en ben) ook een specialist.
  Maar we gaan niet uit van universeel gedrag maar van individuen.
  Dat betekent dat de een dit en de ander dat nodig heeft.
  De meisjes en jongens die in internaten zijn groot gebracht door priesters en nonnen, hebben ook jaren hun mond gehouden. Zijn zij daar iets verder mee gekomen? Volgens mij heeft het ze gebroken.
  Juist het oprakelen had ze misschien wel verder geholpen om verder te kunnen, het verwerken wat ieder op zijn eigen manier doet. De een wil zwijgen en meent dat dat het beste is, wegstoppen zand erover en niet meer over praten.
  Als dat voor jou (en anderen) een goede manier is, dan zou ik zeggen: blijven doen.
  Maar de meisjes en jongens die misbruikt zijn door priesters en nonnen zijn opgelucht dat ze eindelijk kunnen praten en erkenning vinden.
  Het kan niet vaak genoeg opgerakeld worden, want het blijft maar doorgaan.Niet alleen bij degene die het is overkomen maar ook nieuwe gevallen, en voor hen is dan hopelijk de weg naar hulp sneller gevonden dan voor velen van ons vroeger.

  Maar je hebt recht op je eigen mening, alleen hoef je die anderen niet op te leggen.

 7. sprakeloosid zegt:

  Het levert af en toe wel antropologisch materiaal op die zoektermen bij je blog. Wil er ook nog eens een blogje aan wijden. Inhoudelijk laat het verder niets dan duidelijkheid over, passend bij je bozige avatar

 8. Apiedapie zegt:

  Ik zie ook regelmatig de meest smakeloze zoektermen voorbij komen, brrrr. Doet je mensbeeld geen goed.

 9. Appelvrouw zegt:

  @ Sprakeloos,
  Dat is ook zo, zoektermen zijn soms voedsel, zoals eerder op het vk blog de reacties.
  Daarom kijk ik ook af en toe waarop mensen gezocht hebben.

  Overigens ben ik zelden zo boos als op mijn avatar. Ik voel me vaak wel goed.

  @ Apiedapie,
  Ik vind bijvoorbeeld de zoekterm ‘blote meisjes’ ook leuk, want dan komen ze bij de etalage poppen die ik in Breukelen op de foto zette. maar als je er over nadenkt vraag je je toch af hoe arm de bevolking is dat ze op internet naar blote meisjes zoeken, soms ook naar tieners of kinderen, of gratis incest.
  Op sex wordt heel veel gezocht (en gevonden, zelfs op mijn blog).
  Maar iedere dag word er bij mij ook wel gekeken naar de wonderpan,
  en een niersteentje, en dat maakt veel goed.

 10. martin zegt:

  Het kindermishandelingsgen? Tja waarom niet? Het hetro-gen? Ja, maar dan kan je je ook niet overal en aan alles van het andere geslacht vergrijpen. De mens heeft ook het beheersingsgen, al werkt dat soms minder goed. Er zijn grenzen.

 11. Appelvrouw zegt:

  Martin,
  Dat is een goede.
  Het beheersingsgen, maar zou dat niet aangeleerd?

 12. Robert Kruzdlo zegt:

  Appelvrouw,

  Meneer F hierboven bedoelt: Als je het hebt verwerkt, jaren voorbij zijn, rakel het dan niet weer op. Dus het ging F niet om wat zich daar voor afspeelde, het zwijgen etc. etc., maar heb je eenmaal alles doorlopen, rakel het dan niet keer op keer op. Ik denk dat F niemand iets oplegt dan jezelf als je aldoor opnieuw een zelfde verhaal MOET vertellen, daarmee wordt je niet vrij…(…)

 13. Appelvrouw zegt:

  Robert, Ach, F is een goede bekende van je zie ik nu.
  Bedankt voor je uitleg.
  Maar wanneer heb je alles doorlopen en verwerkt?
  Is dat een therapie waarbij je alles hebt uitgesproken, gehuild, kapot gemaakt en gelijmd, en dan naar huis gaat en zegt: en nu praten we er niet meer over?
  Is het zoals bij een operatie zichtbaar: u bent genezen?
  Wanneer ben je genezen, wanneer functioneer je (weer).
  Het is je hele bestaan, niet even een keertje of een ongelukje.

  Word je wel vrij als je zwijgt?
  Is het de beste weg om na een doorworsteling te zwijgen? Is het niet eerder een geleidelijke weg, iets wat altijd weer even terugkomt maar steeds minder pijn doet.
  En wat is er dan mis met dat het terugkomt en je praat er over?

  Mij doet het geen pijn meer, maar ik praat er over als er iets is, want het is een onderwerp wat leeft, alle dagen overkomt het kinderen, overkomt het volwassenen die jarenlang hun mond hielden.

 14. Robert Kruzdlo zegt:

  Goed ik begrijp je, maar die manier waarop doet lezers denken dat je nog steeds in dezelfde loopgraven zit als TOEN. Ik doe nog een poging: In het licht van modern hersenonderzoek is ook makkelijk te begrijpen waarom praten over traumatische ervaringen de dingen alleen maar erger maakt. Wanneer ze niet geadresseerd worden etteren ervaringen niet onbewust door, zoals Freud dacht. Ze ebben weg – een proces dat bekend staat als extinctie. Wanneer de neurale circuits die de herinneringen hebben gecodeerd voortdurend worden geactiveerd, dan wordt de extinctie alleen maar belemmerd.

  F. was een anonieme reactie, ik hoop dat je dat respecteert?

 15. Appelvrouw zegt:

  Robert,
  Dat is jouw kijk er op en die van Freud en andere therapeuten.
  En ik waardeer je inbreng zodat er ook een andere reactie- tegenreactie- is.
  Je kunt niet weten wat lezers denken. Ik zwijg er niet over.

  Dat iemand een anonieme reactie wil geven moet ie zelf bepalen, F zal er zijn redenen voor gehad hebben. Maar ik vind het wel eens verwarrend, maar verder geen probleem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s